top of page

Body-Soul connecting weekend  (3 dagen)

Our deepest fear is not that we are inadequate.

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

It is our light not our darkness that most frightens us.

-Marianne Williamson-

Elk van ons bezit een vuur, een kracht die ons vooruitstuwt en waardoor we onze doelen kunnen bereiken zonder druk of zonder dat werken voelt. Door te connecteren met die bron van daadkracht ervaren we flow en veerkracht. In deze retraite focussen we op het vinden van jouw vuur, het ervaren van zijn kracht en het verwijderen van blokkades die ons weerhouden van volledig te schijnen in ons licht. 

 

Samen met intermittent living coach Klaas Lefever gaan aan de slag met activerend ademwerk, emotioneel lichaamswerk, beweging, hitteprikkels,  koudwatersessies, ... 

 

Ga weer in je kracht staan en leef vrij!

22-24 september 2023, Heuvelland

Prijs: 490-550, afhankelijk van je kamerkeuze

 


 

Upcoming

Openen vanuit zachtheid  

Wil jij je meer openstellen voor echte verbinding? Vanuit vertrouwen en zonder harnas de kracht van kwetsbaarheid ontdekken? Wil je vanuit zachtheid met jezelf connecteren? Helende draagkracht ervaren?

In deze retraite ligt de focus op zachtheid en rust. Ervaar diepe ontspanning en leer weer landen in je lichaam. Geniet van meditaties, helend ademwerk, yoga, systemisch energetisch werk, biologische voeding en natuur.

Embodied bouldering

Vind jouw balans in vrouwelijke en mannelijke energie en ontdek hoe je kan inzetten om meer levensenergie en flow te ervaren.

Ouder-Kind weekend

In de drukte en hectiek van het dagdagelijkse verliezen we vaak de verbinding uit het oog. Tijdens dit weekend ga je samen met jouw kind vertragen. Een weekend lang de tijd om intens te verbinden met je kind omringt door en natuur, rust.

Voor ouders en hun kinderen (lagere school- leeftijd)

Mediteren in de natuur

Empathie cirkels - Intervisie VC

 groepsessies (max 5 pers) - 19u30-21u30 

De kracht van empathie is die van oprecht en diepgaand begrip. Zonder oordeel en zonder het intellectueel te willen begrijpen. ​

Het doel van deze empathie-avonden is tweeledig.

Enerzijds is het een oefenruimte, een zandbak waar je begeleid en veilig kan oefenen met het geven van empathie. Anderzijds is het een safe space, een oordeelloos veld. Het is een veilige haven waar je jouw authentieke zelf helemaal mag brengen met alles wat daarbij kan horen.

Als facilitator houd ik de ruimte en begeleid in het terugvinden van zelfconnectie en verbinden met elkaar.

Door dit zien en gezien worden, ervaren we erkenning, veiligheid en leren we authenticiteit te beleven.

We starten telkens van 19u30 tot 21u30.

je bent welkom vanaf 19 uur om alvast te landen en kan nog even navoelen tot 22 uur daarna sluiten we de avond af.

Voor deze sessie is een basiskennis verbindende communicatie nodig. De sessies staan open voor iedereen die ooit ergens een basistraining verbindende of geweldloze communicatie volgde. 

Om deze sessies voor iedereen toegankelijk te houden wordt geen vast bedrag gevraagd.

Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen welke bijdrage geeft. 

Bepaal een bedrag dat juist voelt en haalbaar is voor jou.

"Empathy is the medicine the world needs"

 

Nieuwe reeks start Juli 2023

groepstraject
Image by Jeremy Bishop

Therapeutische  jaartraject (VC-geïnspireerd)

 - kleine groep (max 8 pers)

Of het nu gaat over trauma als gevolg van overweldigd dramatische ervaringen of "kleinere wonden" voortvloeiend uit onopvallende of chronische sluimerende zaken. Trauma is wat er gebeurd in ons lichaam en met ons systeem wanneer we nergens terecht kunnen met de pijn ongeacht de oorzaak of schijnbare ernst daarvan. We raken uit verbinding met anderen maar vooral met onszelf.

Elk van ons draagt en rugzak met zich mee. Die rugzak die we dragen houden we meestal verborgen, achter onze glimlach, een masker, onze voorzichtigheid, ons hard werken, onze zorgzaamheid, onze scherpe tong, ...

Als we deze rugzak kunnen neerzetten en in de gedragenheid van de groep kunnen openen en legen ontstaat er ademruimte voor transformatie en verbinding.

Door mijn ervaring met verbindende communicatie (vc) heb ik de therapeutische krachten ervan mogen ontdekken. Verdiepen in met verbindende communicatie kan op een heel veilige en laagdrempelige manier een katalysator zijn in onze persoonlijke groei en helingsproces. In dit groepstraject leren weer te verbinden met onszelf en vanuit die authenticiteit in verbinding met anderen te gaan. We leren de kracht van onze patronen en overlevingsstrategieën. En we leren hoe we hen liefdevol kunnen loslaten om vanuit openheid en vertrouwen te verbinden. Van overleven naar voluit leven.

Data: Nieuwe reeks start sept 2023

(12 dagen, jaartraject)

De cursusdagen lopen van 9u30 tot 17u (inloop vanaf 9u)

Prijs inclusief lunch, koffie/thee, versnaperingen, cursusmateriaal

en support pods

Particulier: 1900 (incl BTW)

Zakkelijk: 2300 (exl BTW)

(Je kan betalen in schijven)

Early birds (tot 30 mei 2023): 

Particulier: 1600 (incl BTW),

Zakelijk: 2000 (exl BTW)

"if trauma is being alone with too much,

healing is being together with just enough"

- embodied intimacy -

 

Wil je op de hoogte blijven?

Nieuwe data voor workshops en retraites vind je via onze sociale media kanalen en je kan ze ook hier op de website zien verschijnen.  

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Roeselarestraat 157, Wevelgem

nele@soulforyou.be |  Tel: 0497 87 95 65

bottom of page