top of page

Over SOUL

Vrijuit leven vanuit je ziel

'Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness that most frightens us.'

- Marianne Williamson -

Met SOUL wil ik mensen ondersteunen om vanuit authenticiteit te leven en volledig in hun kracht te gaan staan. In de kern zijn we allemaal pure liefde, hier en nu. Toch kunnen angsten, overtuigingen en pijnen ons weerhouden volledig te stralen vanuit die liefde en dat licht. Door vanuit mildheid in die kwetsbaarheid te gaan staan, kunnen we zakken in onszelf en ruimte creëren om angsten los te laten, overtuigingen te transformeren, pijn te helen. Door terug te connecteren met je diepste zelf en te vertrouwen op die kracht kan er weer stroming komen. Straal je vanuit de 'self of unconditional love', de zelf van onvoorwaardelijke liefde. En als je straalt vanuit die authentenciteit, dan straal je niet alleen voor jezelf, maar dan straal je dat ook uit. Naast mijn missie met SOUL ben ik ook actief als coach en trainer verbindende communicatie bij Walk Your Talk, waar ik mijn ervaring inzet om verbindende communicatie op een duurzame manier te verankeren in organisaties al dan niet in combinatie met teamontwikkeling en leiderschapstrajecten (meer info)

'And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

As we're liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.'

- Marianne Williamson -

Nele Juchtmans-2.jpg
Visie en aanpak

Mind, body, heart and soul

We zijn zoveel meer dan ons hoofd en intellect. Vaak zijn we door de jaren heen verleerd om te luisteren naar ons lichaam, ons hart en onze ziel. Met SOUL focus ik niet op één aspect we benaderen je vanuit je volledigheid. Mind, body, heart en soul zijn deel van één systeem, verstrengeld met elkaar. Ik ben enkel de begeleider op jou pad. Alles mag er zijn. Je bent in de gedragenheid. Ik houd de ruimte.

 

Een greep uit de toolbox waarvan ik gebruik maak om jou te ondersteunen in heling en transformatie: verbindende communicatie, lichaamswerk (drukpunten, somatic resources, TRE, ...), neurotransformatief ademwerk, meditaties, visualisatie, innerlijk kind werk, creatieve expressie (muziek, tekenen, stemoefeningen),...

Er zijn zoveel ingangen en zoveel paden te bewandelen. Door de jaren heen heb ik door opleidingen, training en mijn persoonlijke traject een koffer gevuld met verschillende technieken en methoden. We volgen jouw innerlijke wijsheid en flow. 

'the soul knows how to heal itself'

bottom of page