top of page
Nele%20Juchtmans-1_edited.jpg

In essentie zijn we allemaal volledig en vervuld van liefde.

Alleen kan door de jaren heen die verbinding met je ziel, met je "zelf van onvoorwaardelijke liefde" wat ondergesneeuwd raken.  Er zijn wat laagjes rond komen te zitten vanuit bescherming, daadkracht, overtuigingen of trauma. We zijn in een template gestapt, op autopiloot overgeschakeld, er zijn patronen of oude pijnen die terugkomen, we kabbelen op de rivier zonder ons bewust te zijn van de stroming.

 

En misschien wil je daar wel bewuster van zijn, wil je daar wel mee aan de slag. Weer meer invoelen en verbinden met je kern. Om vrijer te kunnen leven en te verbinden vanuit je authentieke zelf.

 Samen gaan we op pad.

Een pad van reflectie, heling, verdieping en verbinden. Vanuit onze volledige zelf. Je lichaam, je emoties, je hoofd, je ziel zijn allemaal verweven in elkaar. Afhankelijk van jouw situatie en wat voor jou werkt kiezen we een andere aanpak.

Lichaamswerk, visualisaties, meditatie, ademwerk of meer systemisch of innerlijk kind werk.

Jij hebt de controle over jouw proces.

Gratis kennismakingsgesprek - 30min

Verbinden met je Soul - 60min - 50€

ademwerk
Image by Alex Hiller

Deze krachtige ademhaling sessies brengen je volledig terug in je lichaam. Vanuit die gegrondheid en aarding gebruiken we specifieke ademhalingstechnieken in combinatie met emotioneel lichaamswerk en muziek om ruimte te creëren voor heling en transformatie.

Voor je eerste sessie hebben we een kennismakingsgesprek. We overlopen de contra-indicatie en bekijken hoe ademwerk voor jou geïntegreerd kan worden.

Deze sessie zijn zeer diepgaand en kunnen een grote meerwaarde bieden in jouw proces. Om voldoende tijd voor integratie te voorzien we steeds 2 uur voor deze sessies. Heb je langer tijd nodig om te landen nadien neem zolang de tijd die je nodig hebt.

I will hold the space.

 

Je kan een eenmalig basissessie inboeken, maar je kan ook kiezen voor een transformerend verdiepend traject waarbij we opbouwen en diepere lagen gaan transformeren over meerdere sessies heen

Gratis kennismakingsgesprek - 30min

Heel jouw Soul, losse sessie- 120min -120€

Heel jouw Soul, verdiepingstraject - 620€

6 x 120 min incl. tussentijdse begeleiding en opvolging

Benieuwd hoe ik jou kan ondersteunen?

Bedankt voor de inzending!

Roeselarestraat 157, Wevelgem

nele@soulforyou.be |  Tel: 0497 87 95 65

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
bottom of page